Ryby wędzone to gwarancja znakomitych walorów smakowych, charakterystycznego aromatu oraz dużych wartości odżywczych. Wędzenie sprawia, że świeże ryby nabierają głębi smaku.

Pstrąg wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Pstrąg wędzony zachowuje wartości odżywcze świeżej ryby, a zyskuje na trwałości. Smak naszego pstrąga wędzonego jest delikatny i aromatyczny.

Węgorz wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

Makrela wędzona
Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Prawdopodobnie najczęściej kupowana przez Polaków postać makreli. Ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak.

Jesiotr wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

Sum afrykański wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

Sieja wędzona
Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

Sielawa wędzona
Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.