Ryby wędzone to gwarancja znakomitych walorów smakowych, charakterystycznego aromatu oraz dużych wartości odżywczych. Wędzenie sprawia, że świeże ryby nabierają głębi smaku.

 


Pstrąg wędzony

Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Pstrąg wędzony zachowuje wartości odżywcze świeżej ryby, a zyskuje na trwałości. Smak naszego pstrąga wędzonego jest delikatny i aromatyczny.


Węgorz wędzony

Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.


Makrela wędzona

Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Prawdopodobnie najczęściej kupowana przez Polaków postać makreli. Ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak.


Jesiotr wędzony

Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.


Sum afrykański wędzony

Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.


Sieja wędzona

Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.


Sielawa wędzona

Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.