Ryby wędzone to gwarancja znakomitych walorów smakowych, charakterystycznego aromatu oraz dużych wartości odżywczych. Wędzenie sprawia, że świeże ryby nabierają głębi smaku.
Pstrąg wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Pstrąg wędzony zachowuje wartości odżywcze świeżej ryby, a zyskuje na trwałości. Smak naszego pstrąga wędzonego jest delikatny i aromatyczny.
Węgorz wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.
Makrela wędzona
Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Prawdopodobnie najczęściej kupowana przez Polaków postać makreli. Ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak.
Jesiotr wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.
Sum afrykański wędzony
Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.
Sieja wędzona
Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.
Sielawa wędzona
Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.