Przetwory rybne zawierają wysoki procent ryb w masie wyrobu oraz naturalne dodatki i konserwanty. Wśród przetworów znajdują się: ryby wędzone, pasztety rybne oraz pasty rybne. Przetwory te nadają się wprost do spożycia.


Filety śledziowe a'la Matias

Solony filet śledziowy.


Śledź a'la Bismarck

Śledź marynowany.


Rolmopsy

Zawijany filet marynowany z ogórkiem i marchewką.


Węgorz w oleju

Węgorz w oleju wędzony (słoik).


Klopsy rybne po Charzykowsku

Klopsy rybne po charzykowsku w smacznym sosie słodko-kwaśnym. Do podania z ryżem, chlebem lub makaronem.


Klopsy rybne smażone w sosie pomidorowym

Klopsy rybne w sosie pomidorowym.


Klopsy rybne smażone w zalewie słodko-kwaśnej

Klopsy rybne w zalewie słodko-kwaśnej. Klopsy rybne nadają się do natychmiastowego podania na talerz. Można je spożywać z dowolnymi dodatkami.


Karp smażony w zalewie słodko-kwaśnej

Karp smażony w zalewie słodko kwaśnej w postaci dzwonków w marynacie słodko-kwaśnej. Smaczna ryba do podania z ziemniakami, ryżem, makronem lub chlebem.


Pstrąg smażony w zalewie słodko-kwaśnej

Pstrąg smażony w zalewie słodko-kwaśnej w postaci dzwonków w marynacie słodko-kwaśnej.