Przetwory rybne

Przetwory rybne zawierają wysoki procent ryb w masie wyrobu oraz naturalne dodatki i konserwanty. Wśród przetworów znajdują się: ryby wędzone, pasztety rybne oraz pasty rybne. Przetwory te nadają się wprost do spożycia.


  • Filety śledziowe a'la Matias

    Solony filet śledziowy.

  • Śledź a'la Bismarck

    Śledź marynowany.

  • Rolmopsy

    Zawijany filet marynowany z ogórkiem i marchewką.

  • Węgorz w oleju

    Węgorz w oleju wędzony (słoik).

  • Klopsy rybne po Charzykowsku

    Klopsy rybne po charzykowsku w smacznym sosie słodko-kwaśnym. Do podania z ryżem, chlebem lub makaronem.

  • Klopsy rybne smażone w sosie pomidorowym

    Klopsy rybne w sosie pomidorowym.

  • Klopsy rybne smażone w zalewie słodko-kwaśnej

    Klopsy rybne w zalewie słodko-kwaśnej. Klopsy rybne nadają się do natychmiastowego podania na talerz. Można je spożywać z dowolnymi dodatkami.

  • Karp smażony w zalewie słodko-kwaśnej

    Karp smażony w zalewie słodko kwaśnej w postaci dzwonków w marynacie słodko-kwaśnej. Smaczna ryba do podania z ziemniakami, ryżem, makronem lub chlebem.

  • Pstrąg smażony w zalewie słodko-kwaśnej

    Pstrąg smażony w zalewie słodko-kwaśnej w postaci dzwonków w marynacie słodko-kwaśnej.